International, Men Fashion

Byta päls på jacka

Pälsbyte – Byta päls på din jacka eller dunjacka hos oss på päls grossisten.

Här har ni även info om allting ni behöver veta om nordens främsta grossist

^^Vi hos Pals-Grossisten är ganska fantasifulla när det gäller att erbjuda pälsbytes kragar. De moderna pälskragarna som finns på vår butik kan lysa upp alla dina gamla rockar och återuppliva deras utseende.^^

Så många pälskragar och pälstollor ser bara bra ut på vissa typer av rockar och så förblir de flesta av tiden oanvända i garderoben. Päls kragen som du köper från oss är dock mångsidiga i deras utseende. Du kan använda dem för att klä ett stort antal moderna rockar eller dunjackor.

Tro det eller inte, när det är kallt ute, är Päls bytet på din jacka ett av de snabbaste sätten att hålla sig i stil, värma nacken och vara mysig. I vår butik hittar du kvalite päls kragar för hösten, hösten och vintern.

Vi har dessa kragar i nästan alla typer av färger och blandningar. några av våra kunder kräver att vi gör ett byte eller lägger till päls på deras nyvarande jacka eller rock så ser vi till att anpassa dem enligt önskemål , på så sätt har vi gjort dem tillgängliga också i vår butik.

Så oavsett vilken pälskrage du letar efter kan du hitta en hos Pals-grossisten.
Förutom att erbjuda värme, vår prioritet är också att få dig att se cool ut på spåret.

Pals-grossistens päls ersättnings krage går bra med andra vilda och underbara outfits och tillbehör du kan ha på . Dessa kragar är gjorda samtidigt som man behåller alla storlekar, design och stilistiska aspekter i åtanke.

Så de kommer enkelt att matcha med kappan du bär på. Kvaliteten på tyget och garnen som används i pälskraverna erbjuder vi enastående. Vi listar bara produkter som är kvalitetsprovade i vår butik. Detta är en av anledningarna till att mer än 95% av kunderna som köper Ny päls eller byter ut sin gamla päls från vår butik lämnar 5-stjärniga recensioner och blir en del av familjen hos Pals-Grossisten. Och det är därför vi sällan får avkastning.

Medan priset för pälsåterställning och pälsväxling kan vara dyrt, kan man alltid köpa en päls-ersättning eller en ny krage från pals-grossisten och göra nödvändig byte. Många av butikerna på internet som erbjuder päls ser bort från djurmissbruk som går i avledningsskinn.

Vi har vår policy att främja enbart miljövänliga pälskraver. Så varje pälskrage i vår stora kollektion görs utan att skada djur. En av de bästa sakerna om päls från pals-grossisten är att de kan göra din skattade arv eller tappningskappa till en ny päls med minimal ansträngning och kostnad.

När pälsskyddet har gjorts kan du bära pälsen utan att oroa dig för att få konstiga stirrar från människor. Detta sparar pengar och hjälper din jacka att inte slösas bort. Det breda utbudet av Ladies samt men päls utbyten och kragar vi säljer kommer från kända tillverkare inom klädindustrin.
Utan alla listor på vår sida är fox / coyote päls ersättning krage ganska populära. Dessa är gjorda med äkta rävpäls dvs coyote päls. Tätheten av päls i våra kragar är anmärkningsvärd och deras längd är tillräckligt stor för att hålla sig perfekt på nacken. Också beroende på dina behov kan du välja avtagbara eller icke-avtagbara päls kragar eller utbyten.

Pälsen i kragen vi säljer är mjuka, fluffiga och tillräckligt långa för att vara levande. Och de blir ännu mer fluffigare och bredare efter hårtorkning.
På de flesta märkesbutiker är pälsbytesrockar super dyra. Men hos pals-grossisten listar vi pälsförskruvade halsband till överkomliga priser. Oavsett om du letar efter en lyxig pälskrage eller trimmer pälskragen, kan du hitta en till en rimlig budget. Bläddra bara några sidor och vi garanterar dig att du kommer att snubbla på något du gillar.

Att byta päls på din jacka hos pals-grossisten tar tillbaka en out of style jacka till trend igen. Även svåra skador kan hanteras med dessa kragar. Med en massa päls kraver kan man få samma jacka att se annorlunda ut.
Vi har årtionden av erfarenhet av att sälja premium päls produkter. Vi tar med de finaste valen av päls kragar runt om i världen.

De nya pälsar i vår butik har den finaste kvalitet pälsen i dem. På pals-grossisten hittar du pälsar och kragar med olika nyanser av högkvalitativt underfodral och skyddshår. Vakthår i pälskragen består av långt, synligt och rakt lager av päls.

Ibland kan det ha grova axlar av hår som kommer ut genom undervattnet. Undervattnet är ett bottenskikt som består av isolerande hår som är lockigt, kort och tätare än skyddshåren. I vår butik är det lätt att hitta en typ av pälskrage. Alla nya pälskollar är ordnade snyggt och filter kan användas för att begränsa ditt val. När du bläddrar kan du hitta kragen gjorda med minkpäls, kaninpäls, rävpäls, bäverpäls, tvättbjörnpäls, coyote päls och lammpäls. Minkpälsen på våra kragen är plysch, lätt, elegant och hållbar. Krage med denna typ av päls låter sig enkelt till en avslappnad eller formell klädsel. Eftersom vi endast listar högkvalitativa minkpälskrage kan du alltid vara säker på att de passar alla moderna jackor och deras hantverk är fantastiskt. Mink päls kraverna på pals-grossisten har lustskyddade skyddshår, flätande, plysch och tät undervatten. De är fantastiska att röra och fantastiskt tröstande mot huden!

Medan tusentals kunder och potentiella köpare besöker vår webbplats varje dag, listar vi minkpälskollar med priser från mindre än 5000 till 10 0000 kr för premiumköpare. Vårt team av mink ersättar krage experter går igenom alla kragar och kontrollera efter deras utförande, känsla och design innan de skickas till våra kunder. Så vi garanterar våra kunder att de kommer att få silkeslen och jämn texturerad ersättnings päls krage. Våra premium minkpälsar ger dig intim elegans och ger ett lyxigt utseende. Kaninpälskragen i vår butik är en av de mest populärt köpta kläderna. De är vackra, har en himmelsk mjuk känsla, är mångsidiga och kommer till ett överkomligt pris. Pals-grossisten är ett tal på internet för att lista högkvalitets kaninpäls kappor.

Kaninpäls kapporna i vår butik har en mer sportig look till dem. De har täta skyddshår och är tillräckligt långa för att springa igenom halva längden på kappan. Medan alternativen på många av pälskraftsbutikerna är minimala, är vi värd för en myriad av mönster. Kaninpälsutbyteskragen säljs av pals-grossisten är skulpterade för att likna dyra kragen. Om du har en billigare kappa, gör den här pälsen din dyra och elegant. Vi har också päls ubtyten som är autentiska och har en distinkt fransk stil för dem. Dessa är flöjtiga och överdådiga och kan bäras antingen skjuvade eller långa. Rävpäls ersättnings kragen behöver ingen introduktion. Pals-grossisten kan skryta med att ha ett brett sortiment av rävpäls / fox fur kragar i olika naturliga färgämnen. Några av de spektakulära färgerna man kan hitta på vår butik är grå, vit, röd, silver och kors. På Pals-grossisten strävar vi efter att definiera kärnan i kvinnans kvinnlighet, självständighet och förtroende. Om du är en självsäker kvinna, kommer du att vilja ha Beaver Fur-ersättnings halsband / krage som erbjuds av oss. Pals-grossisten Beaver päls kragar är avundade för sin lust, oslagbar värme, hållbarhet och naturliga utsikter.

Med exceptionellt tjocka underfur bäver päls halsband från vår butik, kan du klä av lekfull och extroverted. Om du gillar de silverfärgade bruna pälskragen, prova Raccoon pälsbytes krage från Pals-grossisten. Dessa är vackra, fluffiga, mjuka och täta. De har långa skyddshår och tunga under fur som ökar skönhet och elegans. Vi har också pälsbytes krage som gör att du ser ut som en Hollywood kändis. Naturliga gråbruna nyanser med gulgrå och vitvit accenter av Coyote päls krage ger dig elit utseende.

Coyote päls kragarba från Pals-grossisten är ett naturligt val för partister. Om du blinkar för high fashion appeal kan du välja lamm päls krage. Vi säljer lammbytes kragar med tyngre vikt som talar för deras kvalitet. I lammpäls kategorin har vi tibetanska och mongoliska päls kragar. Dessa är prickiga och lägger mycket på din personlighet. Våra lammpäls kragar är ett kännetecken av voluminöst mode. De är långa, vågiga och lätt med moderna rockar.

Medan rockar idag finns i ett brett spektrum av färger, måste pälsbytes halsband vara tillgängliga för att matcha dem. På Pals-Grossisten hittar du några pälskraver i otaliga färgkombinationer. Några av de populära färgerna är Beige, Black, White Jenot, Bordo, Brown Gold Jenot, Brun med vit, Koppar, Mörkbrun, Mörkgrå, Mörkblå, Mörkpurpur, Honung, Husky Jenot, Elfenben, Mole, Nut, Purple , Röd, Rost, Rostig, Rostig Räv, Sibirisk Brun, Sibirisk Eru, Sibirisk Silver, Sibirisk Wolf, Silver, Stål, Vit med Svart, Ljus Lila, Rustig med Brun och Ljusbrun.

Pälsbytes krage vi säljer kan vara utrustade med slingor och knappar för att göra det enkelt för dig att fästa dem på din jacka eller huva. Också, vi går inte med idén att en storlek passar alla. Alla pälsbytes halsband på vår sida finns i mer än en storlek. Några av kragen kan anpassas utifrån dina behov. Innan vi listar produkterna, tar vi särskild försiktighet för att samla in deras exakta uppgifter. Så en kund kan alltid förlita sig på foton och beskrivningar som läggs upp av oss. Färg, längd och konsistens hos pälskraven kommer att vara exakt som visas på fotografierna. Många av våra kunder är lyckligtvis chockade när de öppnar lådan och finner att deras pälskrage ser episk ut. Vi strävar efter att hålla koll på kvaliteten och ge våra kunder mest tillfredsställelse för deras köp. Vi tror att våra kunder ska få det bästa värdet för sina pengar. Det här är en av anledningarna till att många av våra kunder återvänder för att köpa fler färgvarianter av päls byte.

Pals-grossistien rekommenderas starkt i klädforum för att köpa ny päls eller byta ut din gamla päls på din jacka. Huvuddelen av vår marknadsföring sker med hjälp av muntliga ord. Vår produktkvalitet gör jobbet med marknadsföring och marknadsföring för oss. Om kunderna inte är nöjda med produkten tar vi snabbt tillbaka och återbetalar pengarna. Allt händer inom några dagar och man behöver inte kontakta oss flera gånger för att få tillbaka pengarna.

Det finns några päls utbytes kragar på vår onlinebutik som endast är tillgänglig på Pals-grossisten. Vi har också pälsbytes krage som kan bäras under de flesta årstider, inklusive vinter, höst och vår. Vi på vår sida erbjuder även presentförpackning. Så man kan beställa päls krage och skicka dem till sina vänner, familj och medarbetare.

Vi är värd för flash-försäljning från tid till annan. Med hjälp av denna kan man köpa päls utbyten till jackor och kappor för löjligt låga priser. På helgdagar, Halloween, Black Friday och October fest kan våra kunder väska enorma rabatter. Vi säljer dock alltid de flesta av pälsersättningskragen till rabatterade priser. Våra rabatter på päls kragar varierar från 20% till% 80 i butiken. Layouten på vår webbplats är välorganiserad. Vi har bäst säljare, låga pris krage, premium krage mm arrangerade i en lättåtkomlig layout med snabb navigeringskontroller.

När en kund lägger till pälsbytes halsband på sin kundvagn kan de snabbt kassera med ett av de många betalningsalternativen. Betalningsalternativen inkluderar Visa, Paypal, Neteller och många andra. Om man prenumererar på våra nyhetsbrev skickar vi dem rabatterade erbjudanden regelbundet. Dessa rabatterade erbjudanden är endast avsedda för våra lojala kunder.

Sammantaget tar vi väl hand om våra kunder som köper pälsbyte från oss.
Om du vill ha en fullare, tät och vacker päls ersättningskrage till din jacka, är det verkligen värt att köpa en från Pals-Grossisten. Det kommer att spruta upp din stil, ge dig exta värme och bästa möjliga komfort när vi strömmar runt staden. Ännu viktigare om du har en ruffad och skadad krage på en av dina jackor, kan du få en pälsbytes halsband från oss och ge det ett modernt och nytt utseende. Kasta inte din gamla jacka bort när det finns gott om päls alternativ på Pals-Grossisten. 🙂